- Prijslijst

Ik ben trots op mijn producten!

Hieronder vindt u een overzicht van de producten die ik gebruik. U kunt deze ook via mij bestellen. Zowel bij een bezoek aan mijn salon als via het contactformulier.

Alle producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik.

Prijslijst

basis behandeling

€ 30,00


nagels knippen,nagel omgeving verzorgen, likdoorn(s) en eelt weg halen, mycose nagels dun fraisen en een korte massage (ongeveer 45 min)

nagel reparatie

€ 17,50


repareren van de nagels die stuk zijn. Dit zijn vanaf prijzen.

behandeling zelf samen stellen

€ 8,50


basis behandeling + voetbad met zeezout of lotion of olie scrub pakking masker

nagelbeugel techniek

€ 15,50


Speciaal voor ingegroeide teen- tunnelnagels en cosmetische correcties. Ik maak gebruik van verschillende beugels. Ik maak gebruik van verschillende technieken. De prijzen varieren daar door.

Medical taping los consult

€ 15,00
Happyfeet Spa

€ 49,00


voetbad , basis behandeling klein, peeling, masker, massage Bij deze behandeling maak ik gebruik van de LCN spa producten

voetreflexzone massage

€ 35,00


De Chinezen passen deze voetmassages al bijna 4000 jaar toe. Zij gebruiken de massages tot op hoge leeftijd om vitaal te blijven en om hun gezondheid te behouden of te verbeteren. Deze massage wordt ook wel voetreflexmassage of voetreflexzonemassage genoemd.

sabaaydi massage

€ 47,50


Sabaaydi - Kruidenstempelmassage De betekenis van Sabaaydi is afgeleid van Sawaaydi. Dit is een groet die men brengt in Thailand en betekent: ik wens je geluk, gezondheid en een lang leven toe. Deze massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie en bestrijdt vermoeidheid, verzuring van het lichaam en slapeloosheid.

sabaaydi thaise voetmassage

€ 55,00


Een bijzondere massage. geeft ontspanning en zorgt voor een betere doorstroming in het lichaam

Nek schouder massage

€ 17,50


een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook migraine, cluster- en chronische hoofdpijnen maak dan even een afspraak

Tok Sen

€ 47,50


Wat betekent TOK SEN “Tok” is het slaan met een hamertje op een stokje dat op de energiebanen staat, en op de knooppunten van deze energiebanen in je lichaam. Het woord “Sen” betekend energie.

Voet Massage

€ 25,50


een ontspannende voet massage van ongeveer 30. minuten

Sabaaydi kokos massage

€ 47,50


Laat u eens verwennen met een kokos massage.

Hielspoor taping

€ 12,50


last van een hielspoor, laat het dan even tapen.

nagellak

€ 6,50


Waarom onze LCN nagellakken zo geliefd zijn: » 7 free* » vegan » direct droog » crèmige textuur » optimale dekking » met nieuwe profi-penseel » lange houdbaarheid en minder afschilferen » briljant kleurresultaat * vrij van: TPHP, FORMALDEHYDE, FORMALDEHYDE RELEASERS, TOLUENE,BHT (HYDROXYTOLUOL), DBP, CAMPHOR

Lcn Handcreme

€ 15,50


Geschikt voor normale tot droge huid, bevat tarweproteïne en chitosan. Verbetert de huidstructuur en bevat een niet vettende verzorging met langdurige bescherming.

Regenererende handcreme

€ 15,50


Stamcellen van de stranddistel alsook een koolhydraatcomplex zorgen voor een herstructurering van de huid en bieden intensieve hydratatie. Bijzonder geschikt voor de veeleisende en gevoelige huid.

Anti age hand creme

€ 19,75


Geschikt voor de veeleisende en rijpere/oudere huid, bevat jojoba-olie, panthenol en elastine. Heeft een hydraterend effect en beschermt bovendien tegen uitdroging van de huid.